Γκονζάλες για Ολυμπιακό: «Το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στη EuroLeague»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (29/12, 21:00) μίλησε ο προπονητής της Άλμπα, Ίσραελ Γκονζάλες, που αναφέρθηκε και στον Λουκ Σίκμα.

Γκονζάλες για Ολυμπιακό: «Το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στη EuroLeague»

Ως το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στη EuroLeague χαρακτήρισε το παιχνίδι του Ολυμπιακού ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Ίσραελ Γκονζάλες.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσφορά του Λουκ Σίκμα στην ομάδα του Βερολίνου.

«Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. Κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα, κινούνται εξαιρετικά χωρίς την μπάλα και τα κάνουν όλα αυτά με πολλή ενέργεια. Επίσης, θα συναντήσουμε ξανά τον Λουκ Σίκμα για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του. Άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα και γι’ αυτό το ματς είναι ξεχωριστό για εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ίσραελ Γκονθάλεθ.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιοχάνες Τίμαν ανέφερε: «Ανυπομονούμε να δούμε ξανά τον Λουκ! Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο ματς για την κανονική περίοδο. Κάναμε καλά ματς πριν τα Χριστούγεννα και θα ήταν εξαιρετικό να επιβραβευτούμε στο τέλος του χρόνου. Αλλά, ο Ολυμπιακός είναι ένας σκληρός αντίπαλος, ο οποίος έχει πάντα ως στόχο την πρόκριση στο Final Four».