Διάψευση του πρόεδρου της Παρτιζάν για Μέλι

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, διευκρίνισε για τις πληροφορίες ότι η ομάδα του είναι σε επαφές με τον Νικολό Μέλι: «Δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Μέλι με την Αρμάνι»

Διάψευση του πρόεδρου της Παρτιζάν για Μέλι

Στη διάψευση του ιταλικού δημοσιεύματος που έκανε λόγο για πρόταση της Παρτιζάν στην Aρμάνι Mιλάνο για τον Νικολό Μέλι προχώρησε ο πρόεδρος της Σερβικής ομάδας

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, αναφερόμενος στο δημοσίευμα που συνέδεσε την ομάδα του Βελιγραδίου με τον αρχηγό της ιταλικής ομάδας είπε:

«Εμείς στο σύλλογο δεν μιλήσαμε ποτέ για τον Μέλι. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα σχέδιο για την επόμενη σεζόν. Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να επεκτείνω τη συνεργασία μας με τα παιδι των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και με τα οποία είναι ικανοποιημένο το προπονητικό επιτελείο. Δεν έγινε ποτέ λόγος για τον Μέλι και δεν μπορούμε να πληρώσουμε αυτό το αστρονομικό συμβόλαιο που αναφέρεται. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει από ποια πλευρά δημοσιεύτηκαν αυτές οι ιστορίες.

Ο Τζαλίν Σμιθ μόλις έφτασε στο Βελιγράδι, δεν ξέρω τι να περιμένω. Επιλέχθηκε από το προπονητικό επιτελείο ως πιθανή ενίσχυση και ο σύλλογος έκανε ό,τι μπορούσε για να βρει χρήματα για αυτό το συμβόλαιο. Πιστεύω ότι έχουν επιλέξει καλά, όπως και σε όλη την ομάδα. Πιστεύω πραγματικά σε αυτό που κάνει το προπονητικό μας επιτελείο και ο αθλητικός διευθυντής.

Ο Μπρούνο Καμπόκλο έχει δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας στην Παρτίζαν. Κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι αξίζει να βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Παρτίζαν.

Έχω πραγματικά μεγάλη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου. Έχουμε ένα σοβαρό σύστημα scouting. Για αυτό καθυστερήσαμε στο πεντάρι (σσ. Καμπόκλο) και στον πλέι μέικερ (σσ. Σμιθ). Επιλέξαμε την ποιότητα, γιατί δεν υπήρχαν παίκτες στην αγορά που να αρέσουν στο προπονητικό μας επιτελείο. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκπληρώσουμε αυτό που θέλει το προπονητικό μας επιτελείο. Φυσικά, ανάλογα με τον προϋπολογισμό μας και τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε αυτά τα αιτήματα, γιατί θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».