Σφαιρόπουλος: «Πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό η απόφαση για τον Τόπιτς...»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση της απόκτησης του Τόπιτς και την πιθανότητα να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό είπε ότι η απόφαση θα ληφθεί λίγο πριν τον αγώνα.

Σφαιρόπουλος: «Πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό η απόφαση για τον Τόπιτς...»

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Ερυθρού Aστέρα εντός του 2023 είναι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (28/12, 21.15) για την 17η αγωνιστική της Εuroleage.

Ενόψει της αναμέτρησης ο, τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε, για την απόκτηση του Nίκολα Τόπιτς η οποία είχε ανακοινωθεί λίγη ώρα νωρίτερα, την επομένη των Χριστουγέννων (26/12) και για την πιθανότητα να κάνει ντεμπούτο του κόντρα στους «πράσινους», σε εκδήλωση της «Mozzart Sport».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Χρειαζόμασταν αλλαγές, να προσθέσουμε νέους παίκτες στο ρόστερ, να χτίσουμε χημεία, να είμαστε παραγωγικοί. Όλοι πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Ξέρετε πόσο ήθελα τον Νίκολα Τόπιτς, είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, θα βοηθήσει την ομάδα. Είναι νέος, θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει και να γίνει ακόμα καλύτερος.

Θα δούμε. Δεν θα τον αναγκάσω, θα προπονηθεί σήμερα και αύριο. Για το αν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, η απόφαση θα ληφθεί πριν από τον ίδιο τον αγώνα. Είναι ένας παίκτης στον οποίο βασίζομαι πολύ. Έχουμε κάνει μερικές αποφάσεις μέχρι στιγμής, πρέπει να αναβαθμίσουμε αυτή την ομάδα Έχουμε πλήρες ρόστερ, τώρα πρέπει να βρούμε χημεία».