Σλούκας: «Μας τόνωσε η νίκη με Μονακό - Θέλει σκληράδα η Αρμάνι»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο παραχώρησε ο Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: «Μας τόνωσε η νίκη με Μονακό - Θέλει σκληράδα η Αρμάνι»

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Κώστας Σλούκας λίγο πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (22/12, 21:45) για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο εκ των αρχηγών των «πρασίνων» μίλησε για τη νίκη κόντρα στη Μονακό στην προηγούμενη αγωνιστική ενώ τόνισε τι πρέπει να προσέξουν κόντρα στην Αρμάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχει μείνει πίσω το παιχνίδι με τη Μονακό. Η Αρμάνι βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, έχει κερδίσει τη Μπαρτσελόνα εκτός, κέρδισε χθες εύκολα τη Βιλερμπάν. Αρχίζει και βρίσκει καλό ρυθμό, ιδιαίτερα στην έδρα της, οπότε θα είναι επικίνδυνο παιχνίδι, στο οποίο χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη».

Για το αν η νίκη με τη Μονακό τονώνει την ψυχολογία: «Σε πρώτη φάση τονώνει ιδιαίτερα τη βαθμολογική μας θέση, πήραμε μία νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα και με μία ομάδα, η οποία πέρυσι ήταν στο Final Four. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο φυσικά και στον ψυχολογικό τομέα, καταλάβαμε τις δυνατότητές μας. Νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, όλο και καλύτεροι και το σημαντικότερο είναι να παίρνουμε αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι και αύριο (σ.σ. σήμερα), είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό με τη βοήθεια του κόσμου μας».

Για το ματς με την Αρμάνι: «Νομίζω η σκληράδα είναι το πιο σημαντικό, να απαντήσουμε στην σκληράδα τους, είναι πολύ καλοί στην άμυνα, πολύ σκληροί. Να διαβάσουμε το παιχνίδι, έλεγχος ρυθμού, έλεγχος ριμπάουντ και νομίζω αυτά θα γείρουν την πλάστιγγα προς τα εμας».