Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αποχή των ξένων παικτών από το πρωτάθλημα Ισραήλ

Χωρίς τους ξένους παίκτες της αναμένεται να παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μπάσκετ του Ισραήλ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αποχή των ξένων παικτών από το πρωτάθλημα Ισραήλ

Στο Βελιγράδι ενημέρωσαν ότι θα παραμείνουν οι ξένοι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ παρά την απόφαση για την επανεκκίνηση των εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων.

Η είδηση βγήκε από την ίδια την ομάδα ενώ σύμφωνα με το «sport5.co.il» ο λόγος έχει να κάνει με την μείωση των αποδοχών που δέχτηκαν οι παίκτες της «ομάδας τους λαού».

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της Μακάμπι προχώρησε σε αναγκαστική μείωση των μισθών των παικτών εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι παίκτης μίλησαν με τον Μιζράχι και ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι θα τους επιστραφούν τα χρήματα που έχασαν, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Για το λόγο αυτό η Μακάμπι αναμένεται να παραταχθεί στα δύο επόμενα τουλάχιστον παιχνίδια τους με μόνο παίκτες από το Ισραήλ, ενώ τη 12άδα θα καλύψουν και πολλοί παίκτες από τη ομάδα νέων. Επιπλέον πρόκειται να δεχτεί και επίπληξη από τη λίγκα καθώς βάσει κανονισμών κάθε ομάδα οφείλει να κατεβαίνει με την καλύτερη δυνατή της σύνθεση.