Τζέιμς: «Θα δώσουμε το 100% κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση της Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό παραχώρησε ο Μάικ Τζέιμς.

Τζέιμς: «Θα δώσουμε το 100% κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Η Μονακό υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Πριγκιπάτο (20/12, 20:00) με τον Μάικ Τζέιμς να στέκεται στην αγωνιστική ανάκαμψη των «πρασίνων» για τους οποίους δήλωσε ότι είναι ένα άμεσος ανταγωνιστής.

Ο άσος των Μονεγάσκων στάθηκε στο κομμάτι των τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ενώ δήλωσε ότι θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός απέχει μόλις μία νίκη από εμάς στην κατάταξη, οπότε είναι κατανοητό πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει όλο και καλύτερα, αφού είχε αρχίσει τη χρονιά με τραυματισμούς. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κι ελπίζω να πάρουμε τη νίκη.

Προχωρώ ημέρα με την ημέρα για να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να νικήσουμε, να είμαι ομαδικός κι επιθετικός. Η Μονακό παίζει ως ομάδα, δεν είμαι μόνο εγώ που κάνω τα σουτ στο τέλος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στην Pro A (15-1) και στην Ευρωλίγκα (8-6) και νιώθω πολύ καλά μέσα σε αυτό το σύνολο ατόμων. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, έχουμε φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής, μία πλήρης ομάδα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%».