Ολυμπιακός: Να δείξει ποιος είναι

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε κόντρα στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για τη 15η αγωνιστική της EuroLeague.

Ολυμπιακός: Να δείξει ποιος είναι

Μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα από τη Βαλένθια, ο Ολυμπιακός επιστρέφει απόψε στο παρκέ και αντιμετωπίζει στην Μπολόνια τη Βίρτους (21:30). Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει ποιος είναι και να φύγει με ένα τεράστιο διπλό. Η φετινή Βίρτους βέβαια δεν αστειεύεται. Ζώντας μεγαλεία του παρελθόντος, η «κυρία» του ιταλικού μπάσκετ πραγματοποιεί ως τώρα μια εξαιρετική πορεία στην Ευρωλίγκα και μοιράζεται τη 2η θέση με την Μπαρτσελόνα.

Όπως καταλαβαίνουμε, το έργο του Ολυμπιακού απόψε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Και φυσικά, με εμφάνιση σαν της περασμένης Παρασκευής, δεν θα έχει καμία τύχη. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να θυμηθούν τον καλό τους εαυτό και να δείξουν πως παραμένουν μια από τις κορυφαίες δυνάμεις της Ευρωλίγκας.

Δεν είναι η ομάδα της περσινής χρονιάς, αλλά ο στόχος δεν έχει αλλάξει. Οι Πειραιώτες θέλουν να είναι και φέτος στο φάιναλ φορ. Η εικόνα της ομάδας θα είναι διαφορετική στο δεύτερο μισό της σεζόν και εφόσον βρει την απαιτούμενη «χημεία» ο Μπαρτζώκας, τα πράγματα μόνο καλύτερα θα είναι για τον Ολυμπιακό. Χειρότερα δεν γίνεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν είναι αποφασισμένοι για μάχη απόψε στη «Virtus Segafredo Arena». Πληγώθηκε ο εγωισμός τους την Παρασκευή και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει από την ομάδα όλα εκείνα τα στοιχεία που ξέρει και για τα οποία την έχει αγαπήσει.