Πρόεδρος Παρτιζάν: «Εύχομαι ο Ερυθρός Αστέρας να βγει από την κρίση στην Ευρώπη»

Ότι η Παρτιζάν είναι πρωτοπόρος στο μπάσκετ στο Βελιγράδι υποστήριξε ο πρόεδρος της σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ενώ σχολίασε και τη θέση του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague.

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Εύχομαι ο Ερυθρός Αστέρας να βγει από την κρίση στην Ευρώπη»

Σε τηλεοπτική εκπομπή στη Σερβία φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Παρτιζάν Οστόγια Μιχαήλοβιτς, που κλήθηκε να σχολίασε τη βαθμολογική θέση των δύο αιώνιων αντιπάλων του Βελιγραδίου στη EuroLeague και την Αδριατική Λίγκα.

Ο Μιχαήλοβιτς ευχήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «να βγει από την κρίση στην Ευρώπη» ενώ στην ερώτηση για το ποιος έχει τους περισσότερους οπαδούς υποστήριξε ότι η Παρτιζάν είναι πρωτοπόρα στο μπάσκετ στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων: «Αυτή τη στιγμή η Παρτιζάν είναι τέταρτη στη EuroLeague και ο Ερυθρός Αστέρας είναι 14ος. Στην Αδριατική Λίγκα οι αντίπαλοί μας είναι πρώτοι και εμείς τρίτοι. Τους εύχομαι... καλή τύχη και θέλω να βγουν από την κρίση στην Ευρώπη! Δεν είμαι κάποιος που μισεί... Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο μίσος από την άλλη πλευρά».

Για το ποιο έχει τους περισσότερους οπαδούς: «Δεν μου αρέσει να μπλέκω και να απαντώ σε ό,τι λένε οι αντίπαλοί μας, αλλά η Παρτιζάν είναι πρωτοπόρος στο μπάσκετ στο Βελιγράδι».