Παπανικολάου: «Δεν ξεχειλίζει το επιθετικό ταλέντο»

Ο Κώστας Παπανικολάου παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει το επιθετικό ταλέντο για να βάζει 80 πόντους σε κάθε παιχνίδι.

Παπανικολάου: «Δεν ξεχειλίζει το επιθετικό ταλέντο»

Πολύ κακή ήταν η βραδιά του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια με αποτέλεσμα να γνωρίσει ακόμα μία εντός έδρας ήττα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Παπανικολάου παραδέχτηκε ότι το επιθετικό ταλέντο δεν ξεχειλίζει.

«Η άμυνα της Βαλένθια ήταν πολύ δυνατή και το έχει δείξει φέτος. Είναι ομάδα που θέλει να βάζει πίεση και να κόβει τις πρώτες πάσες. Δεν είναι μόνο αυτό, ήμασταν άτονοι σε όλο το ματς, η αλήθεια είναι ότι αυτή στην ομάδα που δεν ξεχειλίζει το επιθετικό ταλέντο για να βάζει 80 πόντους, δεν επιτρέπεται να χάνουμε τόσα λέι απ, με εμένα πρώτο, δεν επιτρέπεται στην άμυνα να αφήνουμε τους αντιπάλους να κάνουν τόσο εύκολα το παιχνίδι τους.

Οι ίδιοι έχουμε δείξει ότι αν ήμαστε σκληροί στην άμυνα, χτίζουμε καλό μομέντουμ στην επίθεση. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, δώσαμε πολλές δεύτερες κατοχές. Αν δεν παίζεις δυνατά στην έδρα τους και επιτρέπεις τόσες επιπλέον κατοχές, χάνεις μόνος σου τον δρόμο», τόνισε χαρακτηριστικά.