Αταμάν: «Θα συνεχίσουμε όπως πρέπει»

Στην αμυντική απόδοση του Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά και τις χαμένες βολές τους Παναθηναϊκού στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν.

Αταμάν: «Θα συνεχίσουμε όπως πρέπει»

Για μεγάλη νίκη έκανε λόγο ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση επί της Βιλερμπάν με 81-89 στην Γαλλία.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επαίνεσε τον Κώστα Αντετοκούνμπο για την απόδοσή του στο τέλος, ενώ στάθηκε και στις χαμένες βολές των «πρασίνων» σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Φυσικά και είναι μία μεγάλη νίκη η αποψινή. Η Βιλερμπάν είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως ο Καμπαρό και ο Ντε Κολό. Εμείς όμως χάσαμε 11 βολές.

Παίξαμε απίστευτα στην επίθεση, κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα, όπως πρέπει, βρήκαμε τους πόντους που θέλαμε αλλά είχαμε αρκετές χαμένες βολές σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς.

Είναι εξαιρετική η συνεισφορά του Κώστα Αντετοκούνμπο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μας έδωσε αυτό που θέλαμε στην άμυνα για να προστατεύσουμε το ζωγραφιστό. Είναι μία σημαντική νίκη μετά από αυτές τις ήττες που είχαμε. Χάσαμε τρία ματς. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και θα συνεχίσουμε όπως πρέπει».