Μουμπρού: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός είναι και καλύτερος»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού, ενόψει του αυριανού (15/12, 21:15) αγώνα των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

Μουμπρού: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός είναι και καλύτερος»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού, ενόψει του αυριανού (15/12, 21:15) αγώνα των δύο ομάδων στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.

«Παίζουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, η οποία θα βάλει στο παιχνίδι της και δύο παίκτες σαν τον Γκος και τον Πετρούσεφ, που θα την κάνουν πιο δυνατή. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και στο γήπεδό του είναι ακόμα πιο δυνατός», επεσήμανε αρχικά, ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός είναι και καλύτερος. Παρουσιάζει συνέχεια βελτίωση. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα για να σταματήσουμε τα επιθετικά τους "όπλα" και να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε στην άμυνά τους.

Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά έχουμε και αγωνιστικά προβλήματα που μας κάνουν να υποφέρουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την πάρουμε».