Έρχεται πρόγραμμα-φωτιά για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Διαβάστε τις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός μέσα σε διάστημα 15 ημερών. Ένα πρόγραμμα-πρόκληση, αλλά και ευκαιρία ώστε να δείξει τις δυνάμεις του.

Έρχεται πρόγραμμα-φωτιά για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, έκανε το ρεκόρ 3-1 και πλέον είναι έτοιμος να μπει σε ένα πρόγραμμα... φωτιά στις υποχρεώσεις του στην EuroLeague, αντιμετωπίζοντας ισχυρούς αντιπάλους, αλλά και ζόρικες έδρες.

Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου (20:00), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ των πρώην "ερυθρόλευκων", Κάιλ Χάινς, Οθέλο Χάντερ και Ντάνιελ Χάκετ. Στη συνέχεια, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου (21:00), οι Πειραιώτες θα παίξουν στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό του Ιωάννη Παπαπέτρου, στην πρώτη "αιώνια" συνάντηση για την φετινή σεζόν.

Ακολούθως, στις 15 Νοεμβρίου (ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Φενέρμπαχτσε του Κώστα Σλούκα.

Οι απαιτήσεις, πλέον, ανεβαίνουν για τους Πειραιώτες, οι οποίοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Μέχρι στιγμής, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποδείξει πως στην καλή τους μέρα μπορούν να νικήσουν σε οποιαδήποτε έδρα, απέναντι στον κάθε αντίπαλο, αλλά και αντίστροφα μπορούν να χάσουν από όλους, αν δεν παίξουν το μπάσκετ που μπορούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.