Αρμάνι Μιλάνο: Σοβαρό το πρόβλημα του Μίροτιτς

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα μείνει εκτός δράσης γι’ αρκετές εβδομάδες και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αρμάνι Μιλάνο: Σοβαρό το πρόβλημα του Μίροτιτς

Πιο σοβαρό απ’ ότι αρχικά είχε φανεί είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νίκολα Μίροτιτς στον αχίλλειο. Μετά το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Παρτιζάν ο Ετόρε Μεσίνα δήλωσε πως ο Μαυροβούνιος θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες.

Το ακριβές διάστημα της απουσίας του δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα παίξει στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (22/12) και Ολυμπιακό (2/1).

«Κάναμε απαίσιες επιλογές. Σίγουρα μας λείπει ο Μίροτιτς, ακόμα ψάχνουμε για πόιντ γκαρντ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έχουμε αρκετούς παίκτες για να αντέξουμε και να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Ο Μίροτιτς; Σίγουρα μιλάμε για απουσία εβδομάδων, αλλά ίσως και παραπάνω. Θα ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει και την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο καλύτερος δρόμος αποκατάστασης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετόρε Μεσίνα.