Ο Σπανούλης... αγρίεψε!

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν ο εαυτός του κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά απέναντι στην Μακάμπι απέδειξε πως παραμένει ο ηγέτης του Θρύλου!

Ο Σπανούλης... αγρίεψε!

Είναι γεγονός πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν απογοητευτικός στο περασμένο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, τελειώνοντας το παιχνίδι έχοντας μόλις 3 πόντους. Ήταν ιδιαίτερα άστοχος, καθώς μέτρησε 1/6 δίποντα και 0/3 τρίποντα, χάνοντας ακόμη και ορισμένα εύκολα λέι-απ. Είναι πάντα ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού του και όπως συνηθίζει μετά από τέτοιες εμφανίσεις, απαντά στα επόμενα ματς έχοντας υψηλή απόδοση.

Αυτό έκανε και πάλι ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ο ΜVP της αναμέτρησης, οδηγώντας τους Πειραιώτες στη νίκη με σκορ 88-80. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" τέλειωσε το ματς έχοντας 16 πόντους με 2/4 δίποντα και 3/6 τρίποντα, συν 3/3 βολές, βάζοντας μεγάλα σουτ όποτε το χρειαζόταν η ομάδα του, ενώ σε όλα αυτά προσθέστε και 5 ασίστ. Ήδη σε 4 ματς έχει μέσο 6.3 ασίστ και συνεχίζει να αποδεικνύει τις οργανωτικές του αρετές.

Το μάτι του... γυάλιζε και για ακόμη μία φορά έκανε το βήμα μπροστά, δείχνοντας πως παραμένει ο μεγάλος ηγέτης του Ολυμπιακού. Πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση, είχε υπέροχες εμπνεύσεις στον δημιουργικό τομέα και ο ρόλος του στο παιχνίδι ήταν καθοριστικός, καθώς με το δικό του ξέσπασμα, συν την παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη, εκτόξευσαν την διαφορά σε διψήφιο αρθμό, οδηγώντας την ομάδα τους στην επιστροφή στις νίκες στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον ρεκόρ 3-1 στις νίκες, έχει πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Ένα ματς που ενδεχόμενη ήττα είναι μέσα στο... πρόγραμμα, αλλά σε καμία περίπτωση οι Πειραιώτες δεν θα πάνε για "τουρισμό" στην ρωσική πρωτεύουσα. Όπως έχουμε τονίσει, οι "ερυθρόλευκοι" φέτος, στην καλή τους μέρα, είναι ικανοί να κερδίσουν τον πιο δύσκολο αντίπαλο, αλλά και να χάσουν από τον πιο εύκολο.