Ολυμπιακός - Ρεάλ: Το σχόλιο του Γιούλ για μεταγραφή Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Ο Σέρχιο Γιουλ σχολίασε τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - Ρεάλ: Το σχόλιο του Γιούλ για μεταγραφή Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό, ο Σέρχιο Γιούλ κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στους «πράσινους», μετά την πολυετή θητεία του στους «ερυθρόλευκους».

«Ποτέ δεν περιμένεις μια τέτοια αλλαγή όμως είναι μια προσωπική απόφαση. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Τον σέβομαι πολύ και είναι νικητής. Κέρδισε πολλούς τίτλους στο καριέρα του και θα πρέπει να τον προσέξουμε».

Όσο για τον αγώνα με τους «πράσινους», υπογράμμισε: «Θα είναι ένα άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ελλάδα. Και σίγουρα σε ένα κατάμεστο γήπεδο ενάντια σε εκπληκτικούς οπαδούς. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Για τον Ολυμπιακό και το ΣΕΦ, είπε: «Το περιβάλλον είναι καταπληκτικό. Oι Έλληνες οπαδοί είναι καταπληκτικοί. Υποστηρίζουν τις ομάδες τους με εκπληκτικό τρόπο, και ξέρουμε ότι είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις εδώ, αλλά κάναμε σπουδαία δουλειά και αξίζαμε τη νίκη. Eίναι πάντα ιδιαίτερο να παίζεις εδώ γιατί o Ολυμπιακός είναι μια πραγματικά σπουδαία ομάδα. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη αρένα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εδώ. Μας αρέσει να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, ενάντια σε δύσκολες ομάδες».