Ματέο: «Η πιο σταθερή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Τσους Ματέο μίλησε για τα δύο παιχνίδια της ομάδας του στην Αθήνα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague

Ματέο: «Η πιο σταθερή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα περάσει σχεδόν όλη την εβδομάδα στην Αθήνα για τα δύο παιχνίδια τα παιχνίδια με Ολυμπιακό (5/12) και Παναθηναϊκό (7/12 ).

Δύο αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμό έντασης και δυσκολίας περιμένει ο προπονητής των Μαδριλένων Τσους Ματέο, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον περσινό τελικό της EuroLeague, εκεί όπου η Ρεάλ υπέταξε τον Ολυμπιακό 3'' πριν το φινάλε, με το καλάθι του Σέρχιο Γιουλ.

Οι δηλώσεις του Ματέο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Αυτή η εβδομάδα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από εμάς σε δύο παιχνίδια υψηλής έντασης, σε δύο παιχνίδια... κλασικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δύο πρωταθλητές Ευρώπης που θα μας φιλοξενήσουν στις έδρες τους και θέλουν να παίξουν καλά μπροστά στο κοινό τους.

Περιμένω δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ήταν ο τελευταίος μας αντίπαλος στο παιχνίδι του τίτλου πέρσι. Πιθανότατα είναι η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης και αυτήν που παίζει την καλύτερη άμυνα.

Την περσινή σεζόν πήραμε τον τίτλο αλλά θα μπορούσαν εύκολα να τον κερδίσουν αυτοί με την ίδια ευκολία. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, παίζει ως ομάδα και δε βασίζεται σε μονάδες. Θα έχουμε ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι».