Μήτογλου: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Παρτιζάν, αλλά δεν υπάρχει φόβος»

Ο Ντίνος Μήτογλου παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν (30/11, 21:45).

Μήτογλου: «Δύσκολο το παιχνίδι με την Παρτιζάν, αλλά δεν υπάρχει φόβος»

Την Πέμπτη (30/11, 21:45) ο Παναθηναϊκός καλείται να αγωνιστεί στην έδρα της Παρτιζάν για το πρωτάθλημα της EuroLeague.

Πριν αναχωρήσουν οι «πράσινοι» για το Βελιγράδι, ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για το αν έχει αδυναμίες η Παρτιζάν είπε: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτιζάν, όπως όλες οι ομάδες, δεν είναι άτρωτη. Γενικά όμως είναι μια ομάδα πολύ physical, πολύ δυνατή με καλούς παίκτες, εξαιρετικό προπονητή και δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε καλά τον μήνα και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα».

Για το αν θα είναι οι επόμενοι αγώνες σημάδι για τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Σίγουρα θα φανούν πολλά πράγματα της ομάδας, τι προσωπικότητα έχουμε χτίσει και τι χαρακτήρα έχουμε δημιουργήσει. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε αυτά τα ματς».

Για το πώς προσεγγίζει το ματς σε μια τόσο καυτή έδρα τόνισε: «Δεν υπάρχει φόβος. Ίσα-ίσα αυτά τα παιχνίδια, είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και χαιρόμαστε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες έδρες. Αυτό είναι καλό για το μπάσκετ. Πρέπει να χαιρόμαστε σαν επαγγελματίες που υπάρχουν τέτοιες έδρες. Αυτό είναι το μπάσκετ».