Μεσίνα: «Αστειεύτηκα για τον Νέιπιερ και το πήρατε στα σοβαρά»

Επική δήλωση Ετόρε Μεσίνα, υποστηρίζει πως... έκανε πλάκα όταν δήλωνε ότι ο Νέιπιερ θέλει να γυρίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Μεσίνα: «Αστειεύτηκα για τον Νέιπιερ και το πήρατε στα σοβαρά»

Να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Ετόρε Μεσίνα που λίγες βδομάδες πριν είχε «αδειάσει» τον Κέβιν Πάνγκος δηλώνοντας παράλληλα ότι ο περσινός πλέι-μέικερ της ομάδας, Σαμπάζ Νέιπιερ, θα ήθελε να γυρίσει στο Μιλάνο.

Ο Ιταλός τεχνικός με νέες δηλώσεις του στο «Meridian Sport» ενόψει της αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την 10η αγωνιστική της EuroLeague (24/11, 21:30) υποστήριξε ότι έκανε πλάκα στην επίμαχη δήλωση, ρίχνοντας την ευθύνη στους δημοσιογράφους που... το πήραν στα σοβαρά.

Αναλυτικά η νέα του δήλωση:

«Αστειεύτηκα για τον Νέιπιερ, ότι μάλλον θα ήθελε να είναι μαζί μας τώρα. Ο δημοσιογράφος το πήρε ως δήλωση. Αν προσέξατε, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον εν λόγω δημοσιογράφο. Αυτό λέει αρκετά. Όχι, αυτό λέει τα πάντα. Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον Σαμπάζ. Ήρθε στο Μιλάνο, έπαιξε πολύ καλά, κερδίσαμε μαζί τον τίτλο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Βίρτους.

Και, φυσικά, θέλαμε να μείνει στο κλαμπ, στεναχωρηθήκαμε που δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ήθελε να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Λυπήθηκα πολύ για αυτό που συνέβη. Και θα επαναλάβω - είναι πολύ ενδιαφέρον ότι δεν υπήρξε απάντηση από τους δημοσιογράφους. Συνήθως έχουν τον τελευταίο λόγο».