Τόμιτς: «Ο Τεόντοσιτς μπορεί να γίνει ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Ο Μίλαν Τόμιτς αποθέωσε τον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Τόμιτς: «Ο Τεόντοσιτς μπορεί να γίνει ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο Μίλαν Τόμιτς, ενώ από την άλλη τόνισε πως ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει τα φόντα να γίνει ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλαν Τόμιτς στο «Meridian Sport»:

Για τον Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όπως καταλαβαίνει το μπάσκετ, μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Με τον τρόπο που αντιδρά, παίζει και κατανοεί το μπάσκετ, θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος προπονητής. Αλλά, πάντα λέω, το βασικό ερώτημα είναι αν οι μεγάλοι καλαθοσφαιριστές θέλουν να γίνουν προπονητές. Πολλοί παίκτες δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν αυτή τη δουλειά, η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη».

Για τον Σφαιρόπουλο: «Μιλήσαμε όταν υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα. Μιλήσαμε για το Βελιγράδι και τη ζωή και του είπα τα καλύτερα πράγματα για τον σύλλογο. Εκτός από το ότι δουλέψαμε μαζί τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης είναι καλός φίλος μου, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικές πλευρές και όλοι θα παλέψουν για τη νίκη της ομάδας τους.

Μετά το παιχνίδι μπορούμε να πιούμε καφέ. Ένας κύριος, ένας κύριος με τρόπους. Κοίτα πώς συμπεριφέρεται στον πάγκο, δεν τον βλέπεις ποτέ να κάνει κάτι αντιαθλητικό. Ελέγχει τα συναισθήματά του και ξέρει πάντα πότε και πώς να μιλήσει στους παίκτες. Όσο για τις μπασκετικές γνώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για τα προσόντα του. Όλη η Ευρώπη ξέρει τι προπονητής είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος».