Σφαιρόπουλος: «Προπονήθηκε με μάσκα ο Νέιπιερ»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και τον τραυματισμό του Σαμπάζ Νέιπιερ

Σφαιρόπουλος: «Προπονήθηκε με μάσκα ο Νέιπιερ»

Στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αποκάλυψε ότι ο Σαμπάζ Νέιπιερ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά παραμένει αμφίβολος για τους ερχόμενους αγώνες.

Ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε είδε τον Αμερικανό γκαρντ, να αποχωρεί από το παρκέ έχοντας σπάσει τη μύτη του σε μία φάση με αντίπαλο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Όπως αποκάλυψε ο Έλληνας τεχνικός, ο 32χρονος γκαρντ επέστρεψε στις προπονήσεις φορώντας προστατευτική μάσκα ενώ παραμένει αμφίβολος για τους επερχόμενους αγώνες του συλλόγου. Στο τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την αντιμετώπιση του Νίκολα Μίροτιτς.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε:

«Ο Σαμπάζ προπονήθηκε σήμερα με μάσκα, αύριο θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή αν θα παίξει.

Παίζουμε με μια ομάδα που παίζει όλο και καλύτερα, έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία ματς. Έχουν εμπειρία παίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια, στο χέρι μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε στο πλάνο, να επιτεθούμε στις αδυναμίες τους, γενικά πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να τους κερδίσουμε.

Μετά από τέσσερα παιχνίδια σε επτά ημέρες, τώρα είχαμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε, να εφαρμόσουμε κάποια νέα πράγματα. Ακόμα προσθέτουμε κάποια πράγματα σε επίθεση και άμυνα, ήταν πολύ σημαντικό να αξιοποιήσεις αυτόν τον χρόνο για να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα».

Τέλος αναφερόμενος στο αν έχει ετοιμάσει κάποιο ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του Νίκολα Μίροτιτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα δείτε στο γήπεδο»