Σπάχια: «Ελπίζουμε να παίξει ο Γουίλμπεκιν με τον Ολυμπιακό»

Ο Νέβεν Σπάχια τόνισε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή το ενδεχόμενο συμμετοχής του Σκότι Γουίλμπεκιν κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον περιορισμό του Μιλουτίνοφ. 

Σπάχια: «Ελπίζουμε να παίξει ο Γουίλμπεκιν με τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι την Πέμπτη (25/10) το βράδυ (22:00), η Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχεται στην Αθήνα και ο προπονητής της ομάδας, Νέβεν Σπάχια, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, λέγοντας τα εξής «Ελπίζουμε να παίξει ο Γουίλμπεκιν, θα πάρουμε την απόφαση αύριο. Ο Σκότι έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα, ενώ ήταν MVP στο Eurocup το οποίο κατέκτησε με τον Ντέιβιντ Μπλατ προπονητή».

Όσο για τον Ολυμπιακό; «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχασε το τελευταίο της παιχνίδι. Η Ευρωλίγκα έχει γίνει λίγο σαν το ΝΒΑ, όπου όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Στο παρελθόν τέτοια αποτελέσματα σαν την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι θα ήταν τεράστια έκπληξη. Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και με προσοχή στη λεπτομέρεια, σε άμυνα και επίθεση».

Για την αντιμετώπιση του φορμαρισμένου Μιλουτίνοφ, είπε: «Πρόκληση για μας δεν είναι μόνο ο Μιλουτίνοφ, γιατί έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Θα πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα. Δεν ήταν μόνο η άμυνά μας πρόβλημα απέναντι στην Μπουντούτσνοστ».