Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γουίλμπεκιν

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν είναι ανέτοιμος, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά η Μακάμπι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή ενόψει Ολυμπιακού. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Γουίλμπεκιν

Ο Τζέρεμι Πάργκο ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες με τον τραυματισμό του στο δάχτυλο. Δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, δεν προπονήθηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του και η συμμετοχή του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/10, 22:00) κόντρα στον Ολυμπιακό χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Οι Ισραηλινοί σκεφτόντουσαν να τον αφήσουν εκτός αποστολής, αλλά τελικά αποφάσισαν να τον συμπεριλάβουν σε αυτή, με την ελπίδα να καταφέρει να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Μακάμπι, η συμμετοχή στο ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος παίκτης των Ισραηλινών, όντας σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, μέχρι στιγμής, έχει στην EuroLeague μέσο όρο 20.7 πόντους (50% τρίποντα), 6 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ανά παιχνίδι. Να τονίσουμε πως νοκ-άουτ από την αναμέτρηση έχει τεθεί και ο Τζέρεμι Πάργκο