«Τρεις γκαρντ προτάθηκαν στον Ολυμπιακό»

Στην Ιταλία γράφουν για τους Κάσιους Γουίνστον, Καιλ Άλμαν και Τάισον Κάρτερ οι οποίοι σύμφωνα με τον Αντρεάνι, προτάθηκαν στους Πειραιώτες. 

«Τρεις γκαρντ προτάθηκαν στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου, έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και πλέον όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Οι Πειραιώτες πιθανότατα θα κινηθούν για δύο παίκτες, με το όνομα του Φίλιπ Πετρούσεφ να παραμένει πρώτο στη λίστα για τις θέσεις 4-5, ωστόσο τα πράγματα στα γκαρντ δεν είναι και τόσο απλά.

Τόσο γιατί ο δις καλύτερος προπονητής της Ευρώπης θέλει παίκτη που θα μπει άμεσα για να καλύψει το κενό του τραυματία Νάιτζελ Ουίλιαμς–Γκος (θα απουσιάσει για πάνω από ένα μήνα), όσο γιατί η αγορά δεν είναι μεγάλη!

Μάλιστα, ρεπορτάζ από την Ιταλία ήρθε να δώσει μια ακόμα εκδοχή στα μεταγραφικά σενάρια των νταμπλούχων Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως τα ονόματα των Κάσιους Γουίνστον, Καιλ Άλμαν και Τάισον Κάρτερ πράγματι έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους, ωστόσο για την ώρα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συνεχίζουν το «ξεψάχνισμα» της αγορά προκειμένου να βρουν κάποια πιο ιδανική περίπτωση.

Ο πρώτος έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ο δεύτερος αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα της Νταρουσάφακα σε Τουρκία και Basketball Champions League κάνοντας πολύ καλή σεζόν, ενώ ο τρίτος παίζει στην ACB με τη φανέλα της Μάλαγα και έχει περάσει από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Λαυρίου.