Μπαρτζώκας: «Τυχεροί που γύρισε ο Σίκμα κι έδωσε 10-11 ποιοτικά λεπτά!»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφερόμενος στη νίκη επί της Mακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρθηκε στην βοηθεία που έδωσε ο Σίκμα σε συνδυασμό με το αναγκαστικό «κλείσιμο» του ροτέισον από τον τραυματισμό του Γουίλιαμς-Γκος και την τεχνική ποινή - αποβολή στον Πίτερς. 

Μπαρτζώκας: «Τυχεροί που γύρισε ο Σίκμα κι έδωσε 10-11 ποιοτικά λεπτά!»

Ειδική μνεία έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι, στην επιστροφή του Λουκ Σίκμα μετά από ενάμιση μήνα περίπου.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τη σημασία των λεπτών που πρόσφερε ο Αμερικανός ψηλός στον Ολυμπιακό - συνάρτηση με το κλείσιμο του ροτέισον λόγω της τεχνικής ποινής - αποβολής στον Πίτερς και τον τραυματισμό του Γουίλιαμς-Γκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Έχουμε μία δύσκολη περίοδο, η προετοιμασία μας για κάθε αγώνα είναι προβληματική. Χάσαμε τον Γουίλιαμς-Γκος και τον Πίτερς στη διάρκεια του ματς, οπότε το ροτέισόν μας έγινε ακόμη πιο μικρό. Είμαστε κάπως τυχεροί γιατί επέστρεψε ο Λουκ Σίκμα και μας έδωσε δέκα-έντεκα σημαντικά λεπτά. Ελπίζω να έχουμε όλη την ομάδα σύντομα για να την αξιολογήσουμε. Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική, ήταν ένα περίεργο ματς χωρίς κόσμο. Ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς, αν και χάσαμε όλες τις 50-50 μπάλες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την τεράστια νίκη και καλή τύχη στη Μακάμπι».