Λαρεντζάκης: «Δεν θεωρώ ότι είμαστε σε τόσο τραγική κατάσταση»

Τι είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για την κατάσταση στον Ολυμπιακό. 

Λαρεντζάκης: «Δεν θεωρώ ότι είμαστε σε τόσο τραγική κατάσταση»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τις… αναποδιές που έχουν συμβεί στον Ολυμπιακό, τα αρνητικά αποτελέσματα αλλά και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας, η οποία είναι όπως τόνισε διαχειρίσιμη και μπορεί να αλλάξει.

«Σίγουρα μπορούμε να ανατρέψουμε την εικόνα. Εκτός από τα ματς με Παναθηναϊκό και Μπασκόνια αλλά και στο Μιλάνο, δεν δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε. Μέσα από τη δουλειά αλλά και από τις επιστροφές των παιδιών στις προπονήσεις, θα δείξουμε αυτό που πρεσβεύουμε. Θεωρώ για την κοιλιά αυτή παίζει μεγάλο ρόλο το ότι δεν έγινε καθόλου προετοιμασία. Μέσα από την καθημερινή δουλειά βελτιώνεσαι και η ομάδα βρίσκει κι ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, βρίσκει αυτοματισμούς και παίρνεις αυτοπεποίθηση. Αυτό με τον καιρό θα λυθεί», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν θεωρώ ότι είμαστε σε τόσο τραγική κατάσταση έτσι όπως το παρουσιάζετε, ή ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες. Εκτός από συγκεκριμένες ήττες είμαστε μέσα στους στόχους μας. Πήραμε τον πρώτο τίτλο. Περιμένουμε και τα παιδιά που θα επιστρέψουν. Υπάρχουν κι αυτές οι αναποδιές. Ο Νίκολα χτύπησε το δάχτυλό του, ο Σακίλ θεωρώ πως θα μπει. Όταν δουλεύουμε όλοι μαζί και υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή από τα προηγούμενα χρόνια, αργά η γρήγορα αυτό θα βγει σε καλό. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας βήμα-βήμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Τέλος αναφέρθηκε στο κίνητρο που υπάρχει και στις ήττες που έγιναν: «Είμαστε πεινασμένοι σίγουρα, το κίνητρο είναι πάντα υψηλό. Αυτό δεν σταματάει ποτέ. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Αυτές οι ήττες που έγιναν, όπως και κάθε αποτέλεσμα γίνονται για κάποιον λόγο. Οι ήττες αυτές ήταν ένα καλό μάθημα για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ο κόσμος έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζει την ομάδα παντού. Σίγουρα όταν το ΣΕΦ είναι γεμάτο, για κάθε ομάδα είναι δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα».