Λαρεντζάκης: «Δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό (14/11, 21:05) παιχνίδι με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Λαρεντζάκης: «Δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού με προορισμό στο Βελιγράδι, μίλησε για το αυριανό (14/11, 21:05) παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος μας ξυπνά μνήμες από τις χρονιές του Covid. Πάντα είναι όμορφο να παίζεις μπροστά σε φιλάθλους. Από κει και πέρα είναι ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δουλέψει. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Η Μακάμπι είναι μια γεμάτη ομάδα με πολύ αθλητικότητα και βγάζει μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο. Πιστεύω πως αν εμείς ξεκινήσουμε από την άμυνά μας, που είναι πάντα η βάση μας και δώσουμε τον δικό μας ρυθμό, θα είμαστε καλά.

Πάντα πρέπει να υπάρχει μια έξτρα ώθηση και όλοι μας να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε πίσω τα παιδιά που σιγά σιγά επιστρέφουν. Είναι σημαντικοί για εμάς, όπως όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Αυτή τη στιγμή πρέπει να επιβιώσουμε και να μείνουμε όλοι ενωμένοι με το βλέμμα στην συνέχεια, που θα είναι πολύ διαφορετική όταν θα επιστρέψουν όλα τα παιδιά», επεσήμανε σχετικά.