Τζέιμς για Μεσίνα: «Βάζει το καλύτερο "4άρι" στο "3" και του φταίει ο Πάνγκος»

«Απασφάλισε» κατά του Ετόρε Μεσίνα ο Μάικ Τζέιμς με αφορμή τις υποτιμητικές δηλώσεις του Ιταλού κόουτς για τον Κέβιν Πάνγκος.

Τζέιμς για Μεσίνα: «Βάζει το καλύτερο "4άρι" στο "3" και του φταίει ο Πάνγκος»

Με υποτιμητικό τρόπο μίλησε ο Ετόρε Μεσίνα που έθεσε εκτός ομάδας ουσιαστικά των Κέβιν Πάνγκος δηλώνοντας ότι δεν είναι ο κατάλληλος «οδηγός» για την ομάδα της Αρμάνι, λέγοντας παράλληλα ότι Σαμπάζ Νέιπιερ επιθυμεί να επιστρέψει, για να διαψευστεί λίγο μετά από τον Αμερικανό.

Τις δηλώσεις του Ιταλού κόουτς σχολίασε και ο Μαίκ Τζέιμς με ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας τις επιλογές τακτικής του Μεσίνα, για τον λανθασμένο όπως υποστήριξε σχεδιασμό της στελέχωσης του ρόστερ.

«Το να κατηγορείς έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος είναι για χρόνια στην Ευρωλίγκα και έχει κάνει εμφανίσεις υψηλού επιπέδου, σε μόλις πέντε ματς σε μία σεζόν και να μην κοιτάς στον καθρέπτη σου και να παραδεχτείς ότι έχεις χτίσει με τραγικό τρόπο το ρόστερ, είναι η μεγαλύτερη συκοφαντία που έχω ακούσει», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε:

«Έχει το καλύτερο “4αρι” της εποχής (σ.σ. Μίροτιτς), τον βάζει στο “3” και βασικά παίζει χωρίς “5αρι”, αλλά ας τα ρίξουμε όλα στον Κέβιν Πάνγκος».