Σλούκας: «Συγκλονιστικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη επί της Άλμπα στάθηκε στην παρουσία των φίλων του ΠΑΟ στο Βερολίνο.

Σλούκας: «Συγκλονιστικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

«Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, είχε γεμίσει την εξέδρα 1,5 ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι. Μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση και τον περιμένουμε να γεμίσει το ΟΑΚΑ την Τετάρτη» δήλωσε ο Σλούκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το παιχνίδι πήγε σε πολλές κατοχές, για αυτό ήταν και υψηλό το σκορ. Η Άλμπα δεν είναι εύκολη ομάδα και αυτό φαίνεται από τη μεγάλη νίκη που έκανε με την Αρμάνι. Κρατάω τη σταθερή άμυνα που παίξαμε και είμαι χαρούμενος που βοήθησα να νικήσει ο Παναθηναϊκός μετά από τόσα χρόνια εδώ.

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να μην κολλάμε στους τραυματισμούς και να ψάχνουμε δικαιολογίες. Τραυματισμούς έχουν όλοι. Από το σημερινό ματς κρατάμε την άμυνα μας, που μας έδωσε μια σημαντική νίκη.

Στη Βαρκελώνη υπήρχαν σημαντικές απουσίες και ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, όπου αν νικήσουμε εκεί θα έχουμε στα χέρια μας το αβαντάζ για το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα. Και μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις, από το οποίο θέλουμε να χτίσουμε ένα σερί για τον στόχο της οκτάδας» τόνισε για το ματς.