Nαν: «Θα παίξω καλύτερα μόλις προσαρμοστώ, ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ»

Ο Κέντρικ Ναν αναφέρθηκε στο ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. 

Nαν: «Θα παίξω καλύτερα μόλις προσαρμοστώ, ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ»

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου για την έβδομη αγωνιστική της EuroLeague. Μέρος στον αγώνα πήρε και ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «πρασίνων».

Ο ίδιος μίλησε στη NOVA μετά την αναμέτρηση λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι. Σίγουρα θα παίξω καλύτερα και θα νιώσω πιο άνετα.

Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, ήταν υψηλού επιπέδου και ρυθμού. Πρέπει να προσαρμοστώ λίγο στις αποστάσεις γιατί είναι διαφορετικές. Δεν ξέρω ακόμη όλα τα ονόματα στην ομάδα αλλά θα προσαρμοστώ.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι ήθελα να προστατεύσω τη μπάλα και να παίξω άμυνα. Ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Όσο περνούσε η ώρα ένιωθα πιο άνετα.

Με έχουν βοηθήσει πολύ οι συμπαίκτες μου μέχρι τώρα. Προσπαθούν να με βάλουν στην ομάδα και τη φιλοσοφία της και εγώ νιώθω ότι τα πιάνω εύκολα.

Ο προπονητής περιμένει από εμένα να είμαι ο εαυτός μου. Σίγουρα μόλις προσαρμοστώ τα πράγματα θα είναι καλύτερα, γιατί θα μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ. Είναι τρελή η ατμόσφαιρα. Δεν μπορώ να περιμένω, έχω δει κάποια βίντεο, είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν καταπληκτικοί».