Γκριγκόνις: «Έπρεπε να κάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα στο Βερολίνο.

Γκριγκόνις: «Έπρεπε να κάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι»

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο επικρατώντας με 99-85 της Άλμπα και ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στην Άλμπα.

Αναλυτικά ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε:

Για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πάντα σκληρό να παίζεις κόντρα στην Άλμπα, μας έπαιξαν ζώνη. Έπρεπε να κάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν ήμασταν με 16 μπροστά, μπορούσαμε να προηγηθούμε και με 25 όμως κάποια λάθη κάποια άστοχα σουτ μας έφτασαν στους εννιά.

Αυτό το «τρελό» παιχνίδι της Άλμπα με το τρέξιμο και τα συναισθήματα. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον της, ειδικά στο Βερολίνο. Είμαι χαρούμενος για τους πόντους που πήραμε και προχωράμε».

Για τον κόσμο: «Στο ΟΑΚΑ είναι ακόμα πιο έντονο. Πιστεύω ότι ζουν εδώ ή κάτι τέτοιο γιατί πέρσι ήταν το ίδιο. Οι Έλληνες είναι πολλοί παθιασμένοι με το μπάσκετ και είναι όμορφο πάντα. Θέλω να τους πω πάντα να συνεχίσουν σε αυτό το επίπεδο χωρίς ατυχήματα. Απολαμβάνουμε την υποστήριξή τους, είναι πάντα όμορφο όταν σε υποστηρίζουν».