Παναθηναϊκός: Στη δωδεκάδα ο Ναν

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Ναν θα είναι κανονικά στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου

Παναθηναϊκός: Στη δωδεκάδα ο Ναν

Έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Κέντρικ Ναν, που θα βρίσκεται κανονικά στην δωδεκάδα του «τριφυλλιού» κόντρα στην Άλμπα.

Ο Αμερικανός άσος μπορεί να έχει κάνει μόλις 2 προπονήσεις με τους «πράσινους», με τον Εργκίν Αταμάν να συμπεριλαμβάνει τον Κέντρικ Ναν στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι απέναντι στους Γερμανούς.

Επιστροφή στην αποστολή του «τριφυλλιού» και για τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Αργεντινό άσο να ξεπερνά το πρόβλημα που είχε στον αχίλλειο και να τίθεται στη διάθεση του Αταμάν.

Εκτός φυσικά θα είναι οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου, που δεν υπολογίζονται ακόμα και θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση από το 2024.

Στην 12άδα δεν είναι και ο Δημήτρης Μωραΐτης, που είχε ταξιδέψει κανονικά στη Γερμανία με τον Αταμάν να έχει μαζί του 13 παίκτες, αφού η αποστολή του «τριφυλλιού» θα μεταβεί από το Βερολίνο στη Θεσσαλονίκη.