Πίτερς: «Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είμαστε στο επίπεδο που πρέπει»

Δηλώσεις μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ παραχώρησε ο Άλεκ Πίτερς

Πίτερς: «Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είμαστε στο επίπεδο που πρέπει»

Ότι είναι μια ήττα που πονάει δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς μετά την επικράτηση της Μπασκόνια στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού με 74-75.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι η ομάδα δεν παίζει στο επίπεδο που πρέπει σε όλη τη διάρκεια του ματς, ενώ την επηρεάζουν τα κενά διαστήματα. Παρόλα αυτά υποστήριξε πως ότι μπορούν οι παίκτες του Ολυμπιακού να λύσουν αυτή τη συνθήκη και να γίνουν καλύτεροι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πονάει, δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Επιστρέψαμε, αλλά χάσαμε για ένα σουτ. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος για 40' επειδή όλες οι ομάδες είναι καλές, θα σε τιμωρήσουν. Δεν μπορούμε πολλές φορές να σκοτώσουμε το μομέντουμ των αντιπάλων, δεν βρίσκουμε τον τρόπο. Ένα κακό διάστημα μάς επηρεάζει. Εγώ προσωπικά στο τέλος είχα κακές στιγμές, ίσως να είχαμε κερδίσει, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ. Ήταν σκληρή η αποψινή ήττα.

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, δεν είμαστε όμως στο επίπεδο που πρέπει στο μεγαλύτερο μέρος των ματς. Ξέρω ότι μπορούμε να το λύσουμε αυτό και να είμαστε καλύτεροι. Αυτό που θέλω είναι να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, αλλά αυτό να συνδυάζεται και με νίκες, γιατί αυτό μετράει. Τα λάθη και οι κακές αποφάσεις μπορούν να επισκιάσουν μία καλή εμφάνιση. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση».