Κάνααν: «Θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει η... καταιγίδα»

Ο Αϊζάια Κάνααν αναφέρθηκε στον ερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια, αλλά και στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα. 

Κάνααν: «Θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει η... καταιγίδα»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΣΕΦ την Πέμπτη (9/11, 19:15) για την έβδομη αγωνιστική της EuroLeague. Ενόψει του αγώνα ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στον Τύπο για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του Πειραιά, προκειμένου να κατακτήσει τη νίκη. Παράλληλα σχολίασε και το πρόβλημα των «ερυθρόλευκων» με τους τραυματισμούς.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Μπασκόνια: «Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ έτοιμοι να παίξουμε δυνατά. Είναι ομάδα με νέο προπονητή και συνήθως όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές, η ομάδα βρίσκει ενέργεια γιατί προσπαθεί να αποδείξει κάτι. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς».

Για τους πολλούς σουτέρ της ισπανικής ομάδας: «Δεν ανησυχώ για το τι μπορεί να κάνει ο αντίπαλος. Είμαι συγκεντρωμένος στο τι πρέπει εγώ να κάνω, στο τι χρειάζεται η ομάδα μου. Θα βγω και θα παίξω άμυνα, γιατί -όπως είπατε- έχουν παίκτες που σουτάρουν καλά την μπάλα. Θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος αμυντικά και να κάνω αυτό που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Για το αν αισθάνεται δυσφορία για το γεγονός ότι από το ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστεί με πλήρες ρόστερ λόγω των πολλών τραυματισμών: «Με όλα όσα έχουμε περάσει από την προετοιμασία μέχρι τώρα που δεν είχαμε όλη την ομάδα, μου αρέσει το που βρισκόμαστε. Ξέρουμε πως μπορούμε μόνο να βελτιωθούμε με την επιστροφή των τραυματιών. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει η... καταιγίδα και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Έχουμε πάντα τις πιθανότητές μας κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».