Ολυμπιακός: Δεν μπορεί έτσι να πάει η χρονιά...

Ο Ολυμπιακός ήταν ηρωικός στο δεύτερο μισό του αγώνα με τη Φενέρ, αλλά χρειάζεται ενίσχυση.

Ολυμπιακός: Δεν μπορεί έτσι να πάει η χρονιά...

Για ένα ημίχρονο, το πρώτο, ο Ολυμπιακός είχε την εικόνα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και ήταν αποκαρδιωτικός. Στο δεύτερο όμως, λες και τον ακούμπησε ένα μαγικό ραβδί, ο Ολυμπιακός θύμισε κάτι απ’ την ομάδα που ξέρουμε και άγγιξε μια επική ανατροπή στην Πόλη. Στις λεπτομέρειες όμως δεν τα κατάφερε και μείναμε όλοι με το παράπονο.

Ο Ολυμπιακός… μπουρδουκλώθηκε στην τελευταία επίθεση, πήγε για δίποντο για να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά ο Γκος ήταν άστοχος από κοντά και το ροζ φύλλο έμεινε στην Πόλη. Οι «ερυθρόλευκοι» δικαιούνται να φωνάζουν για την τελευταία φάση και για φάουλ που δεν δόθηκε στον Γκος.

Ο Ολυμπιακός στο τέλος τη… βρήκε από έναν Έλληνα, τον Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ θύμισε Μήτογλου και έκανε τη ζημιά στους Πειραιώτες, εκτελώντας απ’ την περιφέρεια. Είναι φανερό πως ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στην άμυνα στους αντίπαλους ψηλούς και όταν αυτοί βγαίνουν έξω απ’ το καλάθι. Και πρέπει να το λύσει.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά κρατάει το μαχητικό πνεύμα που επέδειξε και την άρνηση να παραδοθεί. Χρειάζεται όμως ενίσχυση. Οι βασικοί του έχουν… σκάσει. Δεν μπορεί να μην το βλέπουν αυτό στο λιμάνι.

Οι Αγγελόπουλοι ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Και πιστεύουμε πως μαζί με τον Μπαρτζώκα θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα που αγαπούν.

ΥΓ. Ο Λούντζης δεν χρησιμοποιήθηκε πάλι καθόλου. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει.