Καλαϊτζάκης: «Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε στον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα

Καλαϊτζάκης: «Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Βαρκελώνη, εκεί όπου θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα (3/11, 21:30) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague.

Πριν από την αναχώρηση των «πράσινων», ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για τον αγώνα κόντρα στους «μπλαουγκράνα», αλλά και για τις απουσίες της ομάδας του.

Για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Πήραμε μια μεγάλη νίκη τη Δευτέρα σε ένα ντέρμπι. Η Εuroleague είναι διαφορετική, παίζουμε με μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague όπως η Μπαρτσελόνα. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Να πάμε εκεί μέσα και να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει και για τη συνέχεια. Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν χρειάζεται το scouting και κάτι παραπάνω. Έχουν πολλά επιθετικά όπλα. Ένας από αυτούς είναι ο Λαπροβίτολα. Ο Γουίλι και ο Βέσελι μέσα στο καλάθι. Έχουν πολλά ατού στην επίθεση. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Όσο για τις απουσίες των Κώστα Σλούκα και Λούκα Βιλντόζα είπε: «Για τον Σλούκα δεν το ξέραμε, το μάθαμε το πρωί. Ο Βιλντόζα με τον Σλούκα είναι δύο βασικοί μας πυλώνες. Ο Σλου ήταν σε καλή κατάσταση και είναι και αρχηγός μας. Στόχος μας είναι η νίκη και αυτό πάμε να κάνουμε».