Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Θέλω να κερδίσω τον Παναθηναϊκό»

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε για το ματς της Παρασκευής (3/11, 21:30) ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, όπου θα αντιμετωπίσει τον αδελφό του, Χουάντσο.

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Θέλω να κερδίσω τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουίλι Ερνανγκόμεθ ενόψει του ματς Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός (3/11, 21:30) και την κόντρα με τον αδελφό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, για την αγωνιστική της Euroleague:

«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας γιατί θα αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά στη Euroleague και μετά από τόσα χρόνια στο NBA, ειδικά για την οικογένεια, θα είναι συναρπαστικό. Ωστόσο, μόλις αρχίσει ο αγώνας, θα είμαστε αντίπαλοι και για την ομάδα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα είναι το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι της σεζόν και θέλω να το κερδίσω.

Ο Χουάντσο είναι πολύ δύσκολος παίκτης στην άμυνα, είναι πολύ ευέλικτος και έχει πολλές αρετές. Μπορεί να σουτάρει, μπορεί να διεισδύσει, είναι εξαιρετικός επιθετικός και ριμπάουντερ. Μπορεί να διαβάσει με φοβερό τρόπο το παιχνίδι και είναι πολύ έξυπνος. Θα δώσω συμβουλές στον Αμπρίνες και στον Κάλινιτς ώστε να είναι καλά προετοιμασμένοι. Από την άλλη, αν με παίξει άμυνα τότε θα έχουμε την υπεροχή και σχεδόν το προτιμάω να το κάνει ο ίδιος πριν κάποιος από τους συμπαίκτες του».

Θα ήταν όνειρο να παίξουμε μαζί. Το να μπορώ να μοιράζομαι τα αποδυτήρια μαζί με τον αδερφό μου είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία. Αν το να παίζεις μαζί του για την εθνική ομάδα είναι ήδη απίστευτο, σίγουρα θα ήταν υπέροχο να αγωνίζεσαι μαζί του για τίτλους σε έναν σύλλογο. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να συμβεί».