Παντελάκης: «Το μυαλό μας είναι στη Φενερμπαχτσέ»

Ο προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Φενέρ για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague. 

Παντελάκης: «Το μυαλό μας είναι στη Φενερμπαχτσέ»

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (21/10) νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 90-56 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ξεχώρισε η Τζέσικα Τόμας με 20 πόντους.

Ο προπονητής των Πειραιωτών μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη τόνισε πως οι παίκτριες του έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» και πλέον στρέφονται στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη: «Δείξαμε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πήραμε αυτό που θέλαμε με καλό μπάσκετ και με καλή άμυνα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και το πώς ανταποκρίθηκαν στο ματς. Εμείς προκριθήκαμε στη συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον το μυαλό μας είναι μονάχα στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague».

Η Τζέσικα Τόμας, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Νικήσαμε, όμως οφείλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας, αλλά και στην άμυνά μας. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε στο παρκέ όσα δουλεύουμε στην προπόνησή μας».