Σφαιρόπουλος για Παρτιζάν: «Είμαστε ο Ερυθρός Αστέρας και θα παλέψουμε»

Δηλώσεις αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στην Παρτιζάν για τη EuroLeague παραχώρησε ο νέος τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος για Παρτιζάν: «Είμαστε ο Ερυθρός Αστέρας και θα παλέψουμε»

Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο πρώτο σέρβικο ντέρμπι φέτος στη EuroLeague για την 5η αγωνιστική (26/10, 19:30) με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται στη σημασία της νίκης για τους «ερυθρόλευκους» στο εν λόγω ματς.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε ότι οι παίκτες του πρέπει να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, ενώ μίλησε για την πορεία της προσαρμογής του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα θέλω να πω ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και για αυτούς. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία του ντέρμπι. Νομίζω ότι οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να κερδίζει ολόκληρος ο σύλλογος του Ερυθρού Αστέρα και γι' αυτό θέλω να παλέψουμε, να σεβαστούμε την Παρτιζάν, αλλά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Είμαστε ο Ερυθρός Αστέρας και θα παλέψουμε. Έχω κάποιες ιδέες που σιγά σιγά τις ενσωματώνω στην ομάδα. Δουλεύουμε πρώτα στις προτεραιότητες και μετά σε άλλα πράγματα».