Τσαν: «Έντονη περίοδος για την Εφές - Τώρα κοιτάμε τον Ολυμπιακό»

Στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ερντέμ Τσαν μετά τη νίκη της Εφές επί της Μπαχτσεσεχίρ.

Τσαν: «Έντονη περίοδος για την Εφές - Τώρα κοιτάμε τον Ολυμπιακό»

Η Εφές επικράτησε δύσκολα με 80-87 της Μπαχτσεσεχίρ για το τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Ερντέμ Τσαν να στέκεται στα επίπεδα συγκέντρωσης της ομάδας του με έμφαση στην άμυνα.

Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε ότι η Εφές περνάει μια δύσκολη περίοδο ενώ προανήγγειλε την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με την Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (26/10, 22:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Φυσικά, δεν είναι εύκολο μετά από συνεχόμενους αγώνες σε διπλή εβδομάδα. Αυτό είναι ένα ψυχικό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είχε επίσης ελλείψεις, έχουμε και τραυματισμούς. αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι η δικαιολογία μας.

Στο παιχνίδι, το δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο αμυνθήκαμε πολύ καλά. Αυτό οφείλεται στην άμυνά μας, κερδίσαμε πόντους παίζοντας έξυπνα στην επίθεση και μοιράζοντας την μπάλα. Ο τρόπος που ανοίξαμε το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημα.

Αυτό δείχνει ότι δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι ψυχολογικά. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, Περνάμε μια έντονη περίοδο. Τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».