Πάρκερ: «Εγώ απέλυσα τον αδερφό μου από τη Βιλερμπάν»

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ εξήγησε ότι εκείνος αποφάσισε την απομάκρυνση του αδερφού του Τι Τζέι Πάρκερ από τον πάγκο του γαλλικού συλλόγου.

Πάρκερ: «Εγώ απέλυσα τον αδερφό μου από τη Βιλερμπάν»

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Τι Τζέι Πάρκερ από τον πάγκο της Βιλερμπάν και ο αδερφός του, Τόνι Πάρκερ που εκτός του ότι υπήρξε πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, είναι και ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου.

Ο Τόνι λοιπόν υποστήριξε ότι εκείνος πήρε την απόφαση για την απόλυση του αδερφού του για το καλό του συλλόγου!

Συγκεριμένα είπε στη «Le Progres»: «Ήρθε η ώρα για μία αλλαγή, καθώς τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι καταστροφικά. Πάντα πρέπει οι προπονητές να παίρνουν χρόνο για να δείξουν το έργο τους. Τον Τι Τζέι τον αγαπούν όλοι στην ομάδα. Οι παίκτες πάντα τον στήριζαν και ακόμα τον στηρίζουν. Ο Ντε Κολό, ο Λοβέρν, όλοι έχουν πολύ καλές σχέσεις μαζί του και η θέλησή τους ήταν να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση η απόλυση του αδελφού μου, αλλά είχε έρθει η ώρα. Ήταν δική μου απόφαση και ήταν δύσκολο. Εκτός από εμένα όλοι έχουν μια καλή κουβέντα να πουν για τον Τι Τζέι και το έργο του στην ομάδα και όλοι πλέον κοιτάμε μπροστά».

Ο Πάρκερ επιβεβαίωσε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ είναι στην κορυφή της λίστας του.