Λάσο: «Έχω φίλους στην Καταλωνία - Βέβαια έρχομαι ως προπονητής της Μπάγερν»

Αναφορικά με την αναμέτρηση για την 4η αγωνιστικής τη EuroLeague ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν μίλησε ο Πάμπλο Λάσο

Λάσο: «Έχω φίλους στην Καταλωνία - Βέβαια έρχομαι ως προπονητής της Μπάγερν»

Ότι έχει καλύτερα συναισθήματα για την Καταλωνία δήλωσε ο επί σειρά ετών τεχνικός της Ρεάλ και νυν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο, που αντιμετωπίζει με τη Γερμανική ομάδα την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική της EuroLeague (20/10, 21:30).

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το πώς περιμένει την υποδοχή του στο «παλαού μπλαουγκράνα», για τον Νίκολα Λαπροβίτολα, ενώ δε παρέλειψε να μιλήσει και για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς περιμένει την υποδοχή του «παλαού μπλαουγράνα»: «Έχω ένα καλό συναίσθημα με τους ανθρώπους του Παλάου, πάντα μου φέρονταν πολύ καλά. Αλλά φυσικά όταν ήμουν προπονητής της Ρεάλ δε θα περίμενα να με χειροκροτήσουν κιόλας. Έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της Καταλονίας. Έχω φίλους στη Βαρκελώνη, στη Χιρόνα. Τώρα, βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είμαι προπονητής της Μπάγερν».

Για το γεγονός ότι δεν έκλεισε την πόρτα στην Μπαρτσελόνα: «Θα ήταν παράλογο κάτι τέτοιο. Είμαστε επαγγελματίες»

Για τον Νίκολα Λαπροβίτολα: «Ο Νίκο βρήκε τη θέση του ως παίκτης για να παράγει στο καλύτερο επίπεδο. Είναι πολύ αποφασιστικός παίκτης. Πάντα τον εκτιμούσα ως άνθρωπο και ως παίκτης».

Για τον Λεάντρο Μπολμάρο: «Η Μπαρτσελόνα είχε τα δικαιώματά του και δεν πόνταρε σε αυτόν. Εμείς κινηθήκαμε έξυπνα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη μεταγραφή. Τα πάει εξαιρετικά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Για το γεγονός ότι δε καλέστηκε από το Ρεάλ στον αγώνα επίδειξής με τους Ντάλας Μάβερικς: «Αν δε γίνεται κάτι, δεν του δίνω καμία σημασία».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης εν γένει: «Τρέφω τον μέγιστο σεβασμό για τη Μαδρίτη, αλλά τώρα βρίσκομαι σε άλλο σύλλογο με άλλες φιλοδοξίες, άλλες ιδέες. Έχω υπόψη μου ότι θα επιστρέψω εκεί στις 14 Δεκεμβρίου. Από εκείνη την ημέρα, ειλικρινά, ελπίζω να κερδίσω το παιχνίδι».