Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έχουμε άσχημα ξεκινήματα και πρέπει να το διορθώσουμε γρήγορα»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον ερχόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έχουμε άσχημα ξεκινήματα και πρέπει να το διορθώσουμε γρήγορα»

Την Παρασκευή (20/10, 21:15) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι καλή ομάδα, έχουμε δει βίντεο και είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε με τη Φενέρμπαχτσε. Συνεχίζουμε και στόχος μας είναι να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Για τα άσχημα πρώτα ημίχρονα του Παναθηναϊκού: «Δεν γνωρίζουμε που οφείλεται αυτό. Προσπαθούμε σαν ομάδα να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Έχουμε άσχημα ξεκινήματα, πρέπει να το διορθώσουμε γρήγορα».

Για την ποιότητα της Μακάμπι και το σημείο «κλειδί» του αγώνα: «Είναι καλή ομάδα με καλούς περιφερειακούς παίκτες. Πρέπει να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και να μην "τρώμε" fast break καλάθια, αυτό θα μας βοηθήσει».

Για την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ: «Είναι περίεργη κατάσταση, δεν έχω παρακολουθήσει πολλά για να σας πω για τον πόλεμο στο Ισραήλ. Πραγματικά είναι άσχημο που χάνονται ζωές, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι άσχημο!»