Βεζένκοφ: «Να δείξουμε με τη Μακάμπι ποιοι είμαστε»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια.

Βεζένκοφ: «Να δείξουμε με τη Μακάμπι ποιοι είμαστε»

Με τον αέρα των δύο συνεχόμενων εκτός έδρας νικών ο Ολυμπιακός ήθελε στο ΣΕΦ να κάνει το τρία στα τρία. Η Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο, τον προσγείωσε ανώμαλα και τον υποχρέωσε σε μία βαριά εντός έδρας ήττα με 99-75. Ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός επέτρεψε στην Αρμάνι Μιλάνο να κάνει το παιχνίδι της.

«Όταν δέχεσαι 99 πόντους στο γήπεδο σου όταν δεν έχεις εύκολες κατοχές είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Προσπαθήσαμε, αλλά επιτρέψαμε στην Αρμάνι να παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Η Αρμάνι έτρεξε, πίεσε σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να δούμε τα θετικά. Έχουμε ένα παιχνίδι με τη Μακάμπι και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Στη συνέχεια ο σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε πως από αυτή την ήττα θα πρέπει όλοι στην ομάδα να μάθουν και να δείξουν στο παιχνίδι με τη Μακάμπι ότι την ξέχασαν.

«Όταν κάνεις δύο εκτός έδρας νίκες είναι σαν να λες ότι έχεις κάνει το μπρέικ και στο γήπεδο σου θες να πάρεις κάτι καλό. Όταν η Αρμάνι ξεκίνησε να παίζει πιο σκληρά γίνεται αυτό. όλοι ξέρουμε τα λάθη που κάναμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτά. Μέσα από αυτές τις ήττες πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τη Δευτέρα με τον Ήφαιστο και μετά με τη Μακάμπι να δείξουμε ότι το αφήσαμε πίσω και είμαστε μία σκληρή ομάδα», ήταν τα λόγια του Βεζένκοφ.