Πιανιτζιάνι: «Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

Ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός της Αρμάνι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς.

Πιανιτζιάνι: «Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

Η Αρμάνι πέρασε νικηφόρα από το ΣΕΦ επικρατώντας του Ολυμπιακού με 75-99 και προσγείωσε ανώμαλα την ομάδα του Πειραιά που προερχόταν από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Ο τεχνικός των Ιταλών, Σιμόνε Πιανιτζιάνι μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΣΕΦ στάθηκε στην αντίδραση που είχε έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα από τη Ρεάλ.

«Είχαμε καλή αντίδραση μετά την ήττα από τη Ρεάλ. Κερδίζαμε 15 πόντους και για μερικές χαμένες μπάλες μας πήρε από κάτω. Για να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα έπρεπε να αντιδράσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το δείξαμε αυτό, αλλά άλλαξε αυτό στο ημίχρονο. Δεν σημαίνει κάτι αν χάσεις από τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό για εμάς όχι μόνο ότι νικήσαμε, αλλά ότι αντιδράσαμε σωστά», είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Ιταλών.

Ο Μάικ Τζέιμς που ήταν καθοριστικός για την Αρμάνι, αφού σημείωσε 22 πόντους στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έγινε για να έρθει η νίκη επί του Ολυμπιακού.

«Είχαμε ένα τραγικό τέταρτο δεκάλεπτο με τη Ρεάλ. Ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να νικήσουμε. Δεν έκανα κάτι εγώ για να νικήσουμε, αλλά ήταν ομαδική δουλειά», υπογράμμισε ο άσος της Αρμάνι.