Ανέβηκε ο Μάντζαρης όμως ο Ολυμπιακός ήταν αγνώριστος - Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, αφού οι Ιταλοί ήταν πιο έτοιμοι πνευματικά και σε καλύτερη σωματική κατάσταση και κέρδισαν δίκαια με σκορ 99-75.

Ανέβηκε ο Μάντζαρης όμως ο Ολυμπιακός ήταν αγνώριστος - Η κριτική των παικτών

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν ακριβά το κακό τους τρίτο δεκάλεπτο όταν αμυντικά η ομάδα δεν υπήρχε και επέτρεψε στους παίκτες του Πανιτζιάνι να σημειώσουν σε αυτό το διάστημα 29 πόντους.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν, αν και στην άμυνα παρασύρθηκε από τη γενικότερη μετριότητα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών:

Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος
Ο Γκος δείχνει ότι δίκαια ο Μπλατ τον έφερε στο λιμάνι. Άψογος στο κοντρόλ μπάσκετ, ελέγχει τον ρυθμό όποτε χρειάζεται και εμφανίζεται σοβαρός τόσο στα επιθετικά, όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα. Σήμερα μάλιστα υπήρχε και σκάουτερ των Γιούτα Τζαζ εκεί για να τον «σκανάρει» και μάλλον του άφησε καλές εντυπώσεις. Αμυντικά είχε πολλά κενά, όμως έτσι ήταν όλη η ομάδα.

Αξέλ Τουπάν
Ήταν ένας από τους «ήρωες» στη νίκη της Βιτόρια, όμως στον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Αστόχησε στις προσπάθειες που πήρε και γενικά έδειχνε εκτός κλίματος.

Βασίλης Σπανούλης
Για μια ακόμα φορά έπαιξε έξυπνα, όμως δεν κατάφερε να διασωθεί μέσα στο γενικότερο ναυάγιο. Ο Βασίλης Σπανούλης δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο και πλέον εκτός από ηγέτης λειτουργεί και ως εγκέφαλος της ομάδας, όμως σε βραδιές σαν κι αυτή δεν μπορεί κανείς να έχει περισσότερες απαιτήσεις.

Γιάνις Τίμα
Ήταν ο πιο εκτός κλίματος παίκτης του παρκέ. Μπορεί να έδειξε όρεξη όσο αγωνίστηκε, όμως ήταν άστοχος στα σουτ που επιχείρησε. Ίσως να ήταν βιαστικός στις ενέργειές του, δείγμα ότι είναι κάπως «μαγκωμένος» ακόμα στη νέα του ομάδα.

Γιάννης Τολιόπουλος
Δεν αγωνίστηκε

Σάσα Βεζένκοφ
Πολύ καλός και σήμερα. Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι έδωσε λύσεις και έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Σάσα δείχνει να έχει εγκληματιστεί απόλυτα στο νέο του περιβάλλον και πλέον λειτουγρεί σαν ένα από τα γρανάζια της μηχανής της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ.

Γιώργος Πρίντεζης
Ο Γιώργος στη Βιτόρια έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Σήμερα όμως πήρε προσπάθειες και έδειξε ότι σιγά - σιγά βρίσκει τον ρυθμό του.

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Δεν ήταν αρνητικός δείχνοντας ότι η ανοδική του πορεία έχει και συνέχεια. Ο Νίκολα φέτος έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είναι σταθερός, τότε το NBA θα του δώσει μια ευκαιρία.

Κώστας Παπανικολάου
Όσο αγωνίστηκε δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Ο Κώστας δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό που ούτως ή άλλως έπεσε πάνω σε μια Αρμάνι αφηνιασμένη που ότι έκαναν οι παίκτες της έμπαινε μέσα.

Βαγγέλης Μάντζαρης
Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες ήταν σαφώς ανεβασμένος με καλές επιλογές στα σουτ του και καλή οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αυτόν τον βαγγέλη Μάντζαρη και πλέον το στοίχημα είναι να βρει διάρκεια.

Γιώργος Μπόγρης
Δεν αγωνίστηκε

Ζακ Λεντέι
Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε και είχε θετική παρουσία τόσο στην άμυνα,, όσο και στην επίθεση. Ο Λεντέι δείχνει να προσαρμόζεται σιγά σιγά στις απαιτήσεις μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός που πρωταγωνιστεί. Μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερος και δείχνει να έχει τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα από αυτόν.