Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο για την επιστροφή στις νίκες

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στη φετινή EuroLeague θα ψάξει απόψε (17/10, 21:45, NS4 HD) ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι. Επιστροφές για τους νταμπλούχους Ελλάδας. 

Ολυμπιακός: Στο Μιλάνο για την επιστροφή στις νίκες

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague είναι εδώ και ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (17/10, 21:45, Novasports 4 HD, LIVE από το fosonline.gr) στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι για την 3η αγωνιστική.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από την ήττα στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα και συνάμα να κάνουν το «δύο στα δύο» εκτός έδρας μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει λόγους να χαμογελά, αφού είδε τον Λουκ Σίκμα να ταξιδεύει κανονικά με την αποστολή στη Βόρεια Ιταλία καθώς ξεπέρασε το αιμάτωμα στη γάμπα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά χθες (16/10). Το ίδιο ισχύει και για τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος βρισκόταν εκτός με μυϊκό σπασμό στον δικέφαλο όμως πλέον είναι σε σημαντικά καλύτερη κατάσταση. Η συμμετοχή του Αμερικανού πλέι μέικερ πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα σε 2 με 3 εβδομάδες.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Λεάντρο Λοθάνο (Αργεντινή) και Κάρλο Κορτές (Ισπανία).

Η αποψινή, είναι η 28η αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίπεδο EuroLeague και Κυπέλλου Πρωταθλητριών, από το 1996 και έπειτα. Ο Ολυμπιακός, προηγείται με 18-9 στις νίκες, ενώ στα παιχνίδια που έχουν γίνει επί ιταλικού εδάφους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικρατήσει έξι φορές και η Αρμάνι επτά.

*Με την αποψινή συμμετοχή του, ο Κάιλ Χάινς θα φτάσει τις 393 στην EuroLeague και θα ανέβει στην πρώτη θέση όλων των εποχών προσπερνώντας τον Παούλιους Γιανκούνας, ο οποίος σταμάτησε στις 392.