Ιτούδης: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό - Χτίστηκε για να πάει μέχρι το τέλος»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/10, 21:15) παραχώρησε ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης.

Ιτούδης: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό - Χτίστηκε για να πάει μέχρι το τέλος»

Στην Κωνσταντινούπολη υποδέχεται τον Παναθηναϊκό η Φενέρμπαχτσε για την 3η αγωνιστική της EuroLeague (17/10, 21:15) με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναφέρεται σε δηλώσεις του στην ενίσχυση που συντελέστηκε στους «πράσινους» το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός φτιάχτηκε για να πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής, ενώ ανέφερε και τον παράγοντα έδρα για τη προσεχή αναμέτρηση.

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι για να πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Τη σεβόμαστε πολύ. Ερχόμαστε από το παιχνίδι με τη Βαλένθια και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Επομένως, θέλουμε να ανακάμψουμε μπροστά στο κοινό μας και ελπίζουμε πως θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιτούδης.

Από την πλευρά των παικτών ο Σκότι Ουίλμπεκιν δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς και να ανακάμψουμε μετά την ήττα στη Βαλένθια».