Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Σίκμα - Πάει για Παρτιζάν ο Γκος

Tα δεδομένα με τους τραυματίες παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει Αρμάνι Μιλάνο και Παρτιζάν. 

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Σίκμα - Πάει για Παρτιζάν ο Γκος

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα την ΑΕΚ και πλέον στρέφει την προσοχή του στη διπλή αγωνιστική που έρχεται στη EuroLeague. Υπενθυμίζεται πως η αποστολή της ομάδας αναχωρεί τη Δευτέρα για το Μιλάνο, καθώς την Τρίτη υπάρχει το ματς απέναντι στην Αρμάνι (21:45). Ακολούθως, την Πέμπτη, οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Παρτιζάν (21:15) στο ΣΕΦ.

Τα πράγματα, πάντως, είναι αισιόδοξα για τους παίκτες που είναι τραυματίες στον Ολυμπιακό. Ο Λουκ Σίκμα προπονείται κανονικά μαζί με την ομάδα, έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και είναι δεδομένη η παρουσία του στο ματς της Τρίτης απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Όσον αφορά τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, είναι αμφίβολος για να καταφέρει να παίξει απέναντι στους Ιταλούς, αν και έχει αρχίσει να δουλεύει μαζί με τους συμπαίκτες του. Θεωρείται σίγουρο όμως πως ο Αμερικανός γκαρντ θα καταφέρει να παίξει την Πέμπτη στο ΣΕΦ απέναντι στην Παρτιζάν.

Όσον αφορά τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ θα απουσιάσει και από τα δύο ματς της Ευρωλίγκας που έρχονται καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται με το πρόβλημα που έχει στο γόνατο.