Γκριμάου: «Βάλαμε μεγάλα σουτ»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, τόνισε ότι κλειδί για τη νίκη επί του Ολυμπαικού ήταν τα μεγάλα σουτ που έβαλε η ομάδα του

Γκριμάου: «Βάλαμε μεγάλα σουτ»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε τα εξής:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, και επιθετικά και αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, σταματήσαμε τα επιθετικά τους όπλα. Μπορώ να πω ότι κάναμε ένα καλό δεύτερο και τέταρτο δεκάλεπτο, βρεθήκαμε με 7 πόντους πίσω (66-59), αλλά επιστρέψαμε στο ματς, βελτιώσαμε την άμυνα μας, καταφέραμε να σταματήσουμε την τακτική του Ολυμπιακού και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».

Για το κλειδί της ανατροπής στην 4η περιόδου: «Ουσιαστικά μας τιμώρησαν με ίδιες επιθέσεις που έκαναν, εμείς εκείνη στην στιγμή αλλάξαμε την άμυνα μας στο πικ εν ρολ που ήταν στην κορυφή. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ξέρουμε ποιος είναι σαν ομάδα, μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να κάνει ένα μεγάλο σερί και να πάρει το προβάδισμα, εμείς καταφέραμε με την άμυνα μας να το σταματήσουμε αυτό. Βάλαμε μεγάλα σουτ, επιστρέψαμε και πήραμε το ματς».