Παναθηναϊκός: Εγκαινιάζει το... meet & greet παικτών και οπαδών στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν φίλοι της ομάδας μετά τα παιχνίδια της EuroLeague

Παναθηναϊκός:  Εγκαινιάζει το... meet & greet παικτών και οπαδών στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ

Μια ξεχωριστή ενότητα εγκαινιάζει ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την εισαγωγή του λεγόμενου meet & greet ανάμεσα στους παίκτες και τους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, συγκεκριμένος αριθμός οπαδών του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν αλλά και να μιλήσουν με τους παίκτες της ομάδας στο νέο VIP Lounge του ΟΑΚΑ μετά τα παιχνίδια της EuroLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και θέλοντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του ΟΑΚΑ για τους φιλάθλους της εγκαινιάζει τα Post Game Private Meet & Greet Sessions.

Συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Maccabi Playtika Tel Aviv (20/10, 21:15), δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους VIP εισιτηρίων διαρκείας και μεμονωμένων VIP εισιτηρίων να συναντούν τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου μετά το τέλος των εντός έδρας αναμετρήσεων της Euroleague.

Με την αγορά των συγκεκριμένων πακέτων οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητούν με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ανακαινισμένο VIP Lounge του ΟΑΚΑ με φαγητό και ποτό. Παράλληλα, θα τους δίνονται αναμνηστικά δώρα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για μια απόλυτα πρωτοποριακή κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς συμβαίνει για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά.
* Σημειώνεται πως οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες.

* Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο τηλέφωνο: 2144022550 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00) και μέσω email στη διεύθυνση: info@paobc.gr»